Hoe werkt een Vriend van de Show-donatie?

Donaties hebben ons enorm geholpen om Jong beleggen, de podcast te maken en uiteindelijk PDT te realiseren. Het is nog steeds mogelijk om via Vriend van de Show een eenmalige of jaarlijkse donatie te doen. Bij een minimale donatie van €75 per jaar (€6,25 per maand), krijg je een uitnodiging om lid te worden van PDT en de community.

Ondertussen bieden we ook onze eigen abonnementenstructuur aan voor dezelfde prijs maar met meer mogelijkheden. Nieuwsgierig naar de overstap? Lees hier de verschillen.

Eenmalige donatie

Wanneer je hebt gekozen voor een eenmalige donatie, zal je donatie en lidmaatschap vervallen na een jaar. Wil je deze alsnog verlengen? Lees hier de mogelijkheden.

Doorlopende donatie

Wanneer je tijdens het doneren hebt gekozen voor een doorlopende donatie, ontvang je twee weken voor de volgende donatie een herinneringsmail vanuit Vriend van de Show. Hier zal worden gevraagd of je jouw donatie wil voortzetten. Wanneer er geen actie wordt ondernomen, wordt de donatie automatisch met een jaar verlengd.

Vragen over je donatie?

Wanneer je vragen hebt over je donatie, is het mogelijk om contact op te nemen met Vriend van de Show via support@vriendvandeshow.nl. We hebben zelf helaas geen inzicht in de donaties.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op