Je VvdS-donatie verlengen

Ben je lid geworden via Vriend van de Show en wil je graag jouw donatie verlengen? Daar zijn we uiteraard erg blij mee!

Overstappen naar een PDT-abonnement

Het makkelijkste is om je donatie van Vriend van de Show om te zetten naar een PDT-abonnement. Met een PDT-abonnement heb je het voordeel dat betalingen en facturen terug te vinden zijn binnen je account omgeving. Daarnaast is het mogelijk om te sparen voor gratis maanden door vrienden uit te nodigen om PDT te proberen. Lees hier het stappenplan.

Verlengen via VvdS

Het is belangrijk om te weten of je op dit moment over een doorlopende of eenmalige donatie beschikt. Volg hier het stappenplan om je donatie te bekijken.

Doorlopende donatie

Wanneer je beschikt over een doorlopende donatie hoef je geen actie te ondernemen. Bij een doorlopende donatie ontvang je twee weken voor de volgende donatie een herinneringsmail vanuit Vriend van de Show. Hier zal worden gevraagd of je jouw donatie wil voortzetten. Wanneer geen actie wordt ondernomen, zal de donatie automatisch met een jaar worden verlengd.

Eenmalige donatie

Bij een eenmalige donatie zal je PDT - en communitylidmaatschap vervallen na een jaar. Om het lidmaatschap alsnog aan te houden via Vriend van de Show kan je opnieuw doneren wanneer je eenmalige donatie afloopt. Het is hierin belangrijk dat je hetzelfde e-mailadres aanhoud. Of neem contact op met Vriend van de Show via support@vriendvandeshow.nl om jouw eenmalige donatie om te zetten naar een doorlopende donatie. Zelf hebben we helaas geen invloed op deze donaties.

Wanneer je lidmaatschap is verlopen, blijven je accounts op de achtergrond beschikbaar. Zo zijn jouw gemaakte PDT acties weer actief na het afsluiten van een nieuw abonnement. Dit geldt ook voor de toegang tot de community. Zo zal er geen informatie verloren gaan. Mocht je er niet uitkomen, dan kan je altijd met ons contact opnemen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op