Wat is het verschil tussen een Vriend van de Show abonnement en die van jullie?

Qua mogelijkheden is er geen verschil tussen een Vriend van de Show en onze eigen abonnement-structuur. De kosten voor een jaarabonnement zijn gelijk. Ook zal de community in beide gevallen inbegrepen zijn. 

PDT abonnement

Liever al je betaalgegevens, facturen en herinneringen op 1 plek? Dan raden we je het aan om een abonnement af te sluiten binnen PDT. Daarnaast is het ook mogelijk om een maandabonnement af te sluiten binnen PDT. Via onze abonnementen is een proefperiode van 7 dagen inbegrepen. Zo kun je PDT en de community eerst gratis ontdekken!

Bekijk onze abonnementen

Vriend van de Show

Via Vriend van de Show kun je een donatie doen voor Jong beleggen, de podcast. Bij een minimale donatie van €60,- per jaar, kun je gebruik maken van PDT. Bij een jaarlijkse donatie ontvang je twee weken voor de volgende donatie een herinneringsmail vanuit Vriend van de Show. Hier zal worden gevraagd of je jouw donatie wilt voorzetten. 

Wanneer je een vraag hebt over jouw donatie, dan dien je contact op te nemen met Vriend van de Show via support@vriendvandeshow.nl. We hebben zelf helaas geen inzicht in deze donaties.

Jong beleggen, de podcast

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op