Waar kan ik mijn VvdS-donatie bekijken?

Je kunt je Vriend van de Show-donatie bekijken via Vriend van de Show.

Klik hier op het menu (het icoontje met de drie strepen rechtsboven in het scherm).

Ga vervolgens naar Mijn donaties

Via Mijn donaties kun je zien of je beschikt over een doorlopende of eenmalige donatie. In het onderstaande voorbeeld is een doorlopende donatie actief. In dit scherm is het ook mogelijk om je donatie stop te zetten via Betaling stopzetten.