Je VvdS-donatie stopzetten

Ben je lid geworden via Vrienden van de Show en hebben we toch niet helemaal aan je wensen kunnen voldoen? Dan kan je de donatie stopzetten via Vriend van de Show. Je donatie eindigt dan op de laatste dag van je donatieperiode. Daarna zal de toegang tot PDT en de community ontzegd worden.

Klik hier op het menu (het icoontje met de drie strepen rechtsboven in het scherm).

Ga vervolgens naar Mijn donaties.

En klik op betaling stopzetten.

Je abonnement is nu opgezegd en we zullen je missen! ❤️ Het zou ons enorm helpen om te weten wat jouw reden was om je abonnement op te zeggen, zodat we PDT voor toekomstige gebruikers nog beter kunnen maken. Neem contact op.