Je abonnement opzeggen

Ben je lid geworden via Vrienden van de show en hebben we toch niet helemaal aan je wensen kunnen voldoen? Daar dien je jouw donatie stop te zetten via een andere manier. Je donatie stopzetten via VVDS

Tijdens je proefperiode of al lopende abonnement is het mogelijk om je abonnement op te zeggen via de abonnementen pagina binnen PDT. Je abonnement zal dan eindigen op de laatste dag van je proefperiode of abonnementsperiode. Daarna zal de toegang tot PDT en de community ontzegd worden.

Op de abonnementen pagina klik je op de knop Betaalgegevens bewerken.

Er opent zich een nieuw venster waar je je betaalgegevens kunt inzien. Klik hier op de knop  Plan opzeggen.

Je abonnement is nu opgezegd en we zullen je missen! ❤️ Het zou ons enorm helpen om te weten wat jouw reden was om je abonnement op te zeggen, zodat we PDT voor toekomstige gebruikers nog beter kunnen maken ( neem contact op).