Rekeningnummer aanpassen

Wanneer je via PDT een abonnement hebt afgesloten, is het mogelijk om te wisselen van rekeningnummer.

Ga naar de abonnement tab van je persoonlijke instellingen. Klik vervolgens op Bekijk betaalgegevens.

Er opent een nieuw venster om je abonnement te wijzigen, betaalgegevens te bewerken en facturen in te zien. Zo wijzig je jou betaalgegevens via de link Add payment method.

Vul vervolgens je rekeningnummer in en klik op de knop Add onderaan de pagina.

Je nieuwe rekeningnummer wordt toegevoegd als standaard betaalmethode. Eventueel is het mogelijk om je oude betaalmethode te verwijderen via de drie puntjes bij je oude rekeningnummer. Klik in het menu vervolgens op Delete.