Wisselen van maand- naar jaarabonnement

Wanneer je via PDT een abonnement hebt afgesloten, is het mogelijk om te wisselen van een maandabonnement naar een jaarabonnement.

Ga naar de abonnement tab van je persoonlijke instellingen. Klik vervolgens op Bekijk betaalgegevens.

Er opent zich een nieuw venster om je abonnement te wijzigen, betaalgegevens te bewerken en facturen in te zien. Klik vervolgens op de knop Update plan.

Wanneer je jouw abonnement wijzigt van een maandabonnement naar een jaarabonnement, laten wij deze direct ingaan. We verrekenen het resterende maandbedrag met je jaarbedrag zodat je geen extra kosten maakt op het wisselen van abonnement.