Wisselen tussen een maand- en jaarabonnement

Wanneer je een via PDT een abonnement hebt afgesloten, is het mogelijk om te wisselen van type abonnement.

Op de abonnementen pagina klik je op de knop Betaalgegevens bewerken. Er opent zich een nieuw venster waar je je betaalgegevens kunt inzien. Klik hier op de knop Plan bijwerken.

Wanneer je jouw abonnement wijzigt van een maandabonnement naar een jaarabonnement. Laten wij deze direct ingaan. Wanneer je huidige maand abonnement al loopt, verrekenen we het al betaalde maandabonnement op je jaarbedrag. Zodat je daar geen extra kosten op maakt.

Wanneer je wilt wisselen van een jaarabonnement naar een maandabonnement. Zal deze aanpassing ingaan na het verlopen van je jaarabonnement.