Importeer je DEGIRO-account

Via DEGIRO kun je jouw brokergeschiedenis direct importeren in PDT. Hierdoor hoef je jouw broker acties niet handmatig in te voeren. Op dit moment ondersteunen we alleen de Nederlandse versie van DEGIRO.

Stap 1: Open en log in bij DEGIRO.

Stap 2: Ga via de linker navigatieknop naar: Inbox → Rekeningoverzicht.

Stap 3: Selecteer de begindatum van voor jouw eerste actie.

Zorg bij het kiezen van de begindatum dat je een datum kiest vóór jouw eerste storting om er zeker van te zijn dat je geen acties mist. In het vervolg hoef je alleen de nieuwe acties te exporteren. Overlap is hierbij geen probleem, omdat PDT eerder geïmporteerde acties automatisch herkent en deze niet nogmaals zal importeren.

Stap 4: Klik op de knop Export en selecteer CSV.

Stap 5: Upload Account.csv door het bestand te slepen in PDT. Of ga naar de actiepagina, klik op Importeer acties en klik op Upload DEGIRO acties.

Ondervind je problemen tijdens het importeren van je DEGIRO-account? We helpen je graag verder. Er gaat iets mis met het importeren van mijn DEGIRO-account.