Importeer je DEGIRO account

Via DEGIRO kun je jouw broker geschiedenis direct importeren in PDT. Hierdoor hoef je jouw broker acties niet handmatig in te voeren. Op dit moment ondersteunen we alleen de Nederlandse versie van DEGIRO.

Stap 1:
Open en login bij DEGIRO

Stap 2: Ga via je linker navigatie naar: InboxRekeningoverzicht

Stap 3: Selecteer de Begindatum van voor jouw eerste actie

Zorg bij het kiezen van de begindatum dat je een datum kiest vóór jouw eerste actie om er zeker van te zijn dat je geen acties mist. In het vervolg hoef je alleen maar de laatste acties te exporteren. PDT herkent welke acties je eerder al hebt geïmporteerd en zal deze niet nogmaals importeren.

Stap 4: Klik op de knop Export en selecteer CSV

Stap 5: Upload Account.csv door het bestand te slepen in PDT of te klikken op de knop DEGIRO import op de Actiepagina

Ondervind je problemen tijdens het importeren van je DEGIRO account? We helpen je graag verder Er gaat iets mis met het importeren van mijn DEGIRO account