Portfolio leegmaken

Je kunt een DEGIRO import of ingevoerde transacties gemakkelijk leegmaken via je account.

Geimporteerde of handmatige acties verwijderen

Het is ook mogelijk om een enkele actie te verwijderen of te bewerken. Een actie bewerken of verwijderen

Stap 1: Ga naar je account en klik op Persoonlijke gegevens

Stap 2: Kies ‘Geïmporteerde data verwijderen’ of ‘Alle acties verwijderen’.

Kies Geïmporteerde data verwijderen om alleen je DEGIRO import te verwijderen uit PDT. Je handmatige acties blijven dan wel bestaan. Kies Alle acties verwijderen om je volledige portfolio leeg te maken.

Google Sheets

Synchroniseer je jouw brokeracties via Google Sheets?

Stap 1: Ga naar de actiepagina. Ga naar Importeer acties en klik op Google Sheets synchroniseren.

Stap 2: Klik vervolgens op de Ontkoppel link, om brokeracties te verwijderen uit PDT.