Een actie bewerken of verwijderen

Een foutje gemaakt of toch de verkeerde actie toegevoegd? Het is gemakkelijk om een actie te bewerken of zelfs te verwijderen.

Stap 1: Klik op het effect waarvan je de actie wil wijzigen.

Stap 2: Ga naar de actie tab.

Stap 3: Ga naar je gewenste actie met de muis over het kaartje (op mobiel dien je op het kaartje te drukken).

Stap 4: Klik op de bewerken knop.

Stap 5: In het bewerkscherm is het mogelijk om een actie te bewerken of eventueel te verwijderen.