DEGIRO acties worden dubbel ingelezen

Na het importeren van je DEGIRO account komt het helaas nog wel eens voor dat transacties dubbel worden verwerkt. Op de actie pagina zie je dan een dezelfde transacties staan, waardoor je account waarde hoger uit komt te vallen.

Gelukkig is dit probleem makkelijk op te lossen, door je geïmporteerde acties te verwijderen en opnieuw een DEGIRO CSV te uploaden. Tijdens het verwijderen van je geïmporteerde acties zullen handmatige acties blijven bestaan. Daarnaast blijven eerder gemaakte strategieën gekoppeld.
Portfolio leegmaken
Je kunt je portfolio leeg maken via je "Account > Persoonlijke gegevens > Alle geïmporteerde data verwijderen". Het volgende artikel kan je daar bij helpen.
Je portfolio leegmaken
Nieuwe DEGIRO import
Vervolgens upload je een nieuwe volledige DEGIRO CSV. Zorg dat je de begin-datum selecteert, van voor je aller eerste broker actie. Het volgende artikel kan je daar bij helpen.
Importeer je DEGIRO account
Mocht bovenstaande stappen nog geen oplossing bieden, neem dan contact met ons op.

Een wijziging in de DEGIRO CSV kan het importeren foutgevoelig maken. We proberen deze wijzigingen altijd voor te zijn, zodat er geen dubbele transacties ontstaan.