Mijn account waarde is niet gelijk aan DEGIRO

We streven naar een zo nauwkeurig mogelijke vergelijking tussen PDT en DEGIRO, maar het zal altijd erg lastig blijven om op exact dezelfde account waarde uit te komen. Dit komt door de volgende factoren:

  • We kunnen de AutoFX niet importeren vanuit DEGIRO, hierdoor kunnen kleine prijsverschillen ontstaan. Deze zijn wel handmatig toe te voegen via Maak een actie aan.
  • We kunnen de vrije ruimte uit DEGIRO niet importeren. We zijn uiteindelijk wel van plan om op andere manieren je vrije ruimte weer te geven. Om DEGIRO en PDT te vergelijken dien je dus ten alle tijden te kijken naar de 'portefeuille' waarde.
  • Het kan zijn dat een aandeelprijs pas wordt geüpdatet nadat de beurs is gesloten. DEGIRO werkt met delayed / realtime data, waardoor de aandeelprijs kan verschillen. Je kunt per aandeel zien wanneer de aandeelprijs is geüpdatet. Hoe vaak worden aandeelprijzen geüpdatet?
  • We hebben een aandeel nog niet kunnen importeren. Via de ‘Actie’ pagina laten we zien welke acties we niet hebben kunnen inladen. We zijn continu onze dataset aan het uitbreiden, staan die van jou er nog niet tussen, laat het ons weten via Een aandeel is niet beschikbaar.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op