Mijn account waarde is niet gelijk aan DEGIRO

We streven naar een zo nauwkeurig mogelijke vergelijking tussen PDT en DEGIRO. Al zal het lastig zijn om op exact dezelfde account waarde uit te komen. Dit komt door de volgende factoren:

  • We kunnen de AutoFX niet importeren vanuit DEGIRO, hierdoor kunnen kleine prijsverschillen ontstaan. Deze zijn wel handmatig toe te voegen via Maak een actie aan.
  • Het kan zijn dat een aandeelprijs pas wordt geüpdatet nadat de beurs is gesloten. DEGIRO werkt met delayed / realtime data, waardoor de aandeelprijs kan verschillen. Je kunt per aandeel zien wanneer de aandeelprijs is geüpdatet. Hoe vaak worden aandeelprijzen geüpdatet?
  • We hebben een aandeel nog niet kunnen importeren. Via de ‘Actie’ pagina laten we zien welke acties we niet hebben kunnen inladen. We zijn continu onze dataset aan het uitbreiden, staan die van jou er nog niet tussen, laat het ons weten via Een aandeel is niet beschikbaar.
  • Er zijn stock split(s) en/of andere corporate actions doorgevoerd die nog niet goed in PDT zijn verwerkt. Dit is vaak een verklaring als een specifiek aandeel sterk afwijkt ten opzichte van DEGIRO. Neem in dit geval even contact met ons op. Feedback geven binnen PDT

Wijkt je PDT account te veel af van je DEGIRO en zijn de bovenstaande redenen niet de verklaring? 

Wij kunnen natuurlijk niet in jouw DEGIRO account kijken, dus het is voor ons soms erg lastig om puur op basis van jouw PDT portfolio te kunnen zien wat er precies mis gaat. Je zou ons kunnen helpen door je aandelen langs te lopen in combinatie met DEGIRO. Mochten er verschillen zitten tussen de end-of-day prijzen, gemiddelde aankoopkoers (GAK) of het aantal bezittende aandelen. Dan kunnen we wat gerichter zoeken naar een eventuele oplossing.

Neem in dit geval contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op