Mijn cashpositie komt niet overeen met mijn broker(s)

Met PDT rekenen we de cashpositie voor je uit. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar. Omdat we deze positie voor je berekenen, is het des te belangrijk dat naast alle stortingen ook de transacties, dividenden en brokerkosten correct zijn ingevoerd. Dit geldt vooral bij gebruikers die handmatig hun portfolio invoeren in PDT.

Meer weten over hoe we je cashpositie berekenen?  Hoe werkt de cashpositie?

Cashpositie corrigeren

Omdat we de cashpositie voor je uitrekenen kan het voor komen dat er een klein verschil ontstaat tussen de PDT en jouw broker(s). Om dit verschil weg te nemen hebben we het mogelijk gemaakt om je cashpositie te kunnen corrigeren. De correctie van de cashpositie verdelen we evenredig over je gehele beleggingsperiode.

Wijkt je cashpositie meer dan 10% af, neem dan contact op met onze support.

Stap 1: Klik op de portfoliopagina en ga naar Cash.

Stap 2: Onder de tabel Cashpositie laten we zien wat voor berekening PDT voor je heeft gemaakt. Klik op de link Cashpositie corrigeren

Stap 3: Vul bij het invoerveld Gewenste cashpositie jouw verwachtte cashpositie in. We rekenen het uiteindelijke correctiebedrag voor je uit.