Mijn cashpositie komt niet overheen met mijn broker(s)

Met PDT berekenen we de cashpositie voor je uit, zo heb je hier zelf geen omkijken naar. Omdat we deze positie voor je uitrekenen, is het des te belangrijk dat naast alle stortingen ook de transacties, dividenden en broker kosten correct zijn ingevoerd. Dit geldt vooral bij gebruikers die handmatig zijn of haar portfolio hebben ingevoerd in PDT.

Meer weten hoe we je cash positie berekenen?
Hoe wordt mijn cashpositie berekend?

Cashpositie corrigeren

Omdat we de cashpositie voor je uitrekenen, kan het voorkomen dat er een klein verschil ontstaat tussen de PDT en jouw broker(s). Om dit verschil weg te nemen hebben we het mogelijk gemaakt om je cash positie te kunnen corrigeren. De correctie van de cashpositie verdelen we evenredig over je gehele beleggingsperiode.
Wijkt je cashpositie meer dan 10% af, neem dan contact op met onze support.
Stap 1: Klik op de portfolio pagina op de Cash-regel.

Stap 2: Onder de tabel Cashpositie laten we zien wat voor berekening PDT voor je hebt gemaakt. Klik op de link 'Cashpositie corrigeren'.

Stap 3: Vul in het invoerveld 'Gewenste cashpositie', jouw verwachtte cashpositie in. We berekenen het uiteindelijke correctiebedrag voor je uit.