Er gaat iets mis met het importeren van mijn DEGIRO account

Op dit moment ondersteunen we alleen de Nederlandse versie van DEGIRO. Het is belangrijk dat het geïmporteerde bestand 'Account.csv' heet. Importeer je DEGIRO account

De juiste CSV geupload en de juiste stappen gevolgd? We kijken graag met je mee om jouw probleem op te lossen. Om je goed te kunnen helpen worden je import acties tijdelijk met PDT gedeeld, zodat we kunnen inzien waar het probleem vandaan komt.

Onder je account is het mogelijk om contact op te nemen binnen PDT.
Feedback geven binnen PDT

Onze reacties ontvang je direct in je mailbox zodat je makkelijk de status van je feedback kan zien en eventueel kan reageren.

Ga naar PDT