Waar kan ik mijn facturen vinden?

Wanneer je via PDT een abonnement hebt afgesloten, is het mogelijk om je facturen te bekijken.

Ga naar de abonnement tab van je persoonlijke instellingen. Klik vervolgens op Bekijk betaalgegevens.

Er opent zich een nieuw venster om je abonnement te wijzigen, betaalgegevens te bewerken en facturen in te zien. Zo vind je jouw facturen terug onder de sectie Invoice history.