Gedeelde portfolio's van anderen bekijken

Als gebruiker kun je aangeven of je jouw portfolio beschikbaar wil maken via een openbare link. Standaard staat het delen van je portfolio uit: Je portfolio delen

Benieuwd hoe andere portfolio’s zijn ingedeeld of ontwikkeld? Zo is het mogelijk om de gedeelde portfolio’s van Pim, Milou en andere PDT-gebruikers te bekijken. In de community hebben we een channel genaamd Deel je portfolio. In deze channel kun je per type belegger inzien hoe hun beleggersportfolio eruit ziet. Het verschilt per gebruiker of zij hun portfolio volledig zichtbaar hebben gemaakt via absolute getallen of alleen via procentuele winsten of verliezen.

Portfolio opslaan als favoriet

Ga naar de portfolio van je PDT-vriend en klik vervolgens op Toevoegen als favoriet rechtsboven de gedeelde portfolio. Deze portfolio staat nu bij je favorieten.

Portfolio updates

Via het menu kun je jouw favorieten portfolio's inzien. Wanneer er in een favoriete portfolio een actie plaatsvindt, wordt er een Update label weergegeven. Op deze manier blijf je altijd up-to-date van de laatste portfolio-ontwikkelingen.

Favorieten verwijderen

Je kunt de portfolio uit je favorieten verwijderen door naar de gedeelde portfolio te gaan en deze te ontvolgen via Verwijder als favoriet. Meerdere portfolio's verwijderen of wordt een portfolio niet meer gedeeld? Ga dan naar de favorietenpagina en klik op Verwijderen.