Gedeelde portfolio's van anderen bekijken

Als gebruiker kun je aangeven of je jouw portfolio beschikbaar wilt maken via een openbare link. Standaard staat het delen van je portfolio uit.
Je portfolio delen

Benieuwd hoe andere portfolio’s zijn ingedeeld of ontwikkeld? Zo is het mogelijk om de gedeelde portfolio’s van Pim, Milou en andere PDT-gebruikers te bekijken. In de community hebben we een space genaamd ‘ Deel je portfolio’. In deze space kun je per type belegger inzien hoe hun beleggers portfolio eruit ziet. Het verschilt per gebruiker of zij hun portfolio volledig zichtbaar hebben gemaakt via absolute getallen of alleen procentuele winsten of verliezen.

Portfolio opslaan als favoriet

Ga naar de portfolio van je PDT-vriend en klik vervolgens op 'Toevoegen als favoriet' rechtsboven de gedeelde portfolio. Deze portfolio staat nu bij je favorieten.

Portfolio updates

Wanneer er bij een favorieten portfolio's een transactie heeft plaatsgevonden, wordt er een 'Update'-label weergeven. Op deze manier blijf je altijd up-to-date van de laatste portfolio ontwikkelingen.

Favorieten navigeren

Om snel naar je favoriete portfolio's te gaan, kun je gebruik maken van de spotlight-funcite. Klik hiervoor op het vergrootglaasje of gebruik de shortcut Ctrl-K (windows & Linux) of Cmd-K (Apple) en zoek op de naam van je favoriete portfolio.

Je kunt ook rechtsboven op de drie strepen naast je profiel klikken en vervolgens op 'Favorieten'. Hier zie je nu je favoriete portfolio's.

Favorieten verwijderen

Je kunt je favoriet opgeslagen portfolio verwijderen door naar de gedeelde portfolio te gaan (zie ook bovenstaand kopje over navigeren) en daar rechtsboven op 'verwijder als favoriet' te klikken.