Je eigen portfolio delen

Als gebruiker kun je aangeven of je jouw portfolio beschikbaar wilt maken via een openbare link. Standaard staat het delen van je portfolio uit. Je zet deze aan via de volgende stappen.

Stap 1: Ga naar je account.

Stap 2: Kies ‘Portfolio delen’.

Stap 3: En zet ‘Iedereen met mijn unieke link kan mijn portfolio bekijken’ aan.

Portfolio naam
Het is mogelijk om een andere openbare naam te gebruiken dan jouw account.

Verberg absolute getallen
Voor je deelbare portfolio is het mogelijkheid om je absolute getallen te verbergen. Alleen percentages zullen worden weergeven die niet iets zeggen over de grootte van je portfolio.

Wachtwoord bescherming
Je kan je portfolio extra beschermen via een wachtwoord. Wanneer je de deelbare link deelt dient de bezoeker eerst een wachtwoord in te voeren om jouw portfolio te bekijken.