Je eigen portfolio delen

Als gebruiker kun je aangeven of je jouw portfolio beschikbaar wil maken via een openbare link. Standaard staat het delen van je portfolio uit. Je zet deze aan via de volgende stappen.

Stap 1: Ga naar je account.

Stap 2: Kies Portfolio delen.

Stap 3: En zet Iedereen met mijn unieke link kan mijn portfolio bekijken aan.

Portfolio naam

Het is mogelijk om een andere openbare naam te gebruiken dan jouw accountnaam.

Verberg absolute getallen

Voor je deelbare portfolio is het mogelijk om je absolute getallen te verbergen. Alleen percentages worden dan weergegeven. Die zeggen niet iets over de grootte van je portfolio.

Wachtwoordbescherming

Bescherm je portfolio extra via een wachtwoord. Wanneer je de deelbare link deelt, dient de bezoeker eerst een wachtwoord in te voeren om jouw portfolio te bekijken.