Hoe vaak worden aandeelprijzen geüpdatet?

Aandeelprijzen worden elke nacht geüpdatet nadat de beurs is gesloten. We werken met zogenaamde end-of-day koersen, hiermee streven we minimaal naar een aandeelprijs van de vorige dag. Voor de bekendere aandelen of ETF’s bezitten we over een kortere verversingstijd, we zijn hard bezig om dit verder uit te breiden en hopen in de toekomst te denken aan real-time (of 15 min delayed) prijzen.

In je portfolio kun je zien hoe lang geleden de prijs voor jouw aandeel of ETF is geüpdatet. Dit vind je door op een effect te klikken onder "Huidige aandeelprijs".

Komt de vertraging vaker voor of is deze langer dan 2 dagen, dan kun je dit doorgeven vanuit de PDT omgeving Een aandeelprijs mist of is niet up-to-date