Een strategie selecteren

Wanneer je na hebt gedacht over je beleggingsstrategie, is het tijd om deze aan te maken en te koppelen aan je effecten.
Benieuwd wat veelvoorkomende strategieën zijn?
Een strategie kiezen

Strategie beheren

Wanneer je op de Strategieën beheren pagina bent klik je op de knop Strategie toevoegen.

In dit scherm is het mogelijk om een eigen strategie aan te maken (via + Nieuwe strategie) of een veelvoorkomende strategie te kiezen. Kies vervolgens een kleur en icoon en druk op  Opslaan

Strategie bewerken

Eventueel kun je de strategie bewerken via de  Bewerken knop. Deze is zichtbaar wanneer je met de muis over de strategie regel beweegt (via mobiel dien je op de regel te drukken).

Strategie koppelen aan een effect

Wanneer je jouw strategieën hebt aangemaakt is het mogelijk om je effecten hier aan te koppelen. Wanneer je op de Strategieën beheren pagina bent klik je op de knop Effecten koppelen. In dit scherm is het mogelijk om achter ieder effect jouw aangemaakt strategie te selecteren.