Ons ontwikkelproces

We hebben onze roadmap onderverdeeld in twee losse weergaves. Binnen de eerste weergave vind je een selectie ideeën waar we op dit moment mee bezig zijn, deze hebben onze hoofdprioriteit. In de tweede weergave vind je alle ingezonden ideeën in een lijstvorm.

Ideeën worden onderverdeeld in vier fases:

  1. Ingepland

In deze kolom vind je de ingeplande ideeën. We zijn op dit moment bezig om deze ideeën concreet te maken tot volledige concepten. Wanneer nodig, werken we deze visueel uit. We stomen het idee klaar om door te gaan naar de volgende stap.

  1. In ontwikkeling

Alle details van een idee zijn ondertussen bekend. Ons development team is op dit moment het idee aan het realiseren!

  1. Live

We hebben wat te vieren, want het idee is voor iedereen te gebruiken. Wanneer we een idee hebben ontwikkeld nemen we dit mee in onze change log. PDT stuurt een notificatie als er een verandering heeft plaatsgevonden. Zo ben je altijd up-to-date over de laatste ontwikkelingen.  

  1. Fridge

Dit zijn de ideeën die we belangrijk vinden, maar nog niet onze hoogste prioriteit hebben. Door je stem uit te brengen op een idee, kan je ons helpen om de prioriteit te bepalen.

Heb jij een goed idee en staat deze nog niet op de roadmap? Neem dan contact met ons op via ons supportkanaal zodat we ook jouw idee kunnen toevoegen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op