Voor wie is Portfolio Dividend Tracker ontwikkeld?

PDT is gemaakt door en voor beleggers vanuit een persoonlijke behoefte van de makers na maanden rommelen met Excel Sheets. PDT is een software tool voor het volgen en analyseren van je portfolio voor iedereen die beleggingen bezit. De makers zijn Nederlands waardoor zij naast alle wereldwijde aandelen een bijzondere focus hebben op alle Nederlandse en Europese effecten. Wil je echt begrijpen hoe je beleggingen daadwerkelijk presteren en hoe je spreiding zit in landen, sectoren en valuta? Dan is PDT een must voor iedere (Europese) particuliere belegger.