Tweefactorauthenticatie (2FA)

Tweefactorauthenticatie, ook wel bekend als 2FA, geeft een extra beveiligingslaag aan je account. Bovenop het traditionele wachtwoord wordt er om een unieke code gevraagd die wordt gegenereerd door je authenticatie-app, bijvoorbeeld via Google Authenticator, Twilio Authy of Microsoft Authenticator.

2FA activeren

Je schakelt 2FA in via je persoonlijke instellingen. Vervolgens kun je onder Tweefactorauthenticatie op activeren klikken om de 2FA in te schakelen.

Scan vervolgens de QR code via je authenticatie-app. De authenticatie-app zal een code genereren waarmee je de 2FA activeert.

Geen toegang meer?

Geen toegang meer hebben tot je authenticatie-app? Neem dan contact met ons op via support@portfoliodividendtracker.com. Gebruik hiervoor hetzelfde e-mailadres als je PDT-account.

Via een verificatievraag kunnen wij dan beoordelen of jij de officiƫle eigenaar bent van het PDT-account. Als de verificatie succesvol is, kunnen wij de 2FA voor je uitschakelen.