Heeft PDT een mobiele app?

We hebben nog geen mobiele app ontwikkeld voor de PDT. Wel is de PDT geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik in de browser.

Tip 💡! Je kunt de PDT gemakkelijk toevoegen als snelkoppeling op het startscherm van je Android of iOS device. Dit doe je op de volgende manier:

iOS

1. Open de PDT in Safari.
  2. Tik op het deel icoon van Safari (vierkant met pijl naar boven).
  3. Tik vervolgens op Zet op beginscherm.
  4. Tik ten slotte op Voeg toe

Android (Google Chrome)

1. Open de PDT in Google Chrome.
  2. Tik op het menu-icoon van Google Chrome (drie puntjes naast de navigatiebalk).
  3. Tik vervolgens op Toevoegen aan startscherm
  4. Tik ten slotte op Toevoegen

Android (Samsung)

1. Open de PDT in Internet (Samsung).
  2. Tik op het menu icoon van de browser (rechts onderin de drie strepen).
  3. Tik vervolgens op Pagina toevoegen aan en selecteer Startscherm
  4. Tik ten slotte op Toevoegen

De snelkoppeling naar de PDT is toegevoegd aan je startscherm. Vanuit de snelkoppeling kun je gemakkelijk de PDT gebruiken met de optimale browserervaring voor mobiel of tablet.